Gratis verzending bij bestellingen boven 297,30 €. Snelle DHL Express is ook beschikbaar.
Slowakije aan de president van Slowakije

Slowakije aan de president van Slowakije


...of hoe u met spoedeen kaart kunt maken door covid quarantaine.

Het maken van onze kaarten gaat ons echt aan het hart, dus het is altijd leuk om van iemand te horen met een minder gebruikelijke opdracht. Zoals vorige week bijvoorbeeld. Dit keer ging de telefoon en werden we gevraagd door het kantoor van de voorzitter van de Vereniging van Steden en Gemeenten van Slowakije om een houten wandkaart van Slowakije te leveren voor een echt speciale klant - de president van ons land. Aan de ene kant waren we blij dat een van onze kaarten geleverd zou worden aan het presidentiële paleis. Aan de andere kant kwam de bestelling op een dag dat onze productie gesloten was vanwege covid. En net de dag ervoor hadden we de laatste Slowaakse kaarten die geproduceerd waren, verzonden. En om het nog ingewikkelder te maken, was het nodig voor een specifiek evenement, precies op maandagmiddag, dus nog voor het weekend - een echt krankzinnige deadline..

"Onmogelijk in de wacht en wonderen expres!" - dat is ons motto dat we proberen te volgen en elk "onmogelijk" ding is een uitdaging voor ons. En ook al zeiden de eerste berichten dat het niet realistisch was om het op het laatste moment te doen en met de productie stilgelegd, uiteindelijk werkte de geest van onze werkplaats, de koeriersdienst werkte goed en maandag werd de kaart aan de ontvanger overhandigd. De president was blij, dus we hopen dat de kaart een plaatsje krijgt in het presidentiële paleis ;)

PS: bij 68travel zijn we al aan het wedden wie het volgende staatshoofd zal zijn dat een van onze kaarten ontvangt. Doet u ook mee met het gokspel?

Betrouwbare ondersteuning

Snelle ondersteuning, garantieservice en eenvoudige retourzendingen. Levenslange garantie op onze houten producten.

4.8/5 gemiddelde beoordeling

Meer dan 6000 beoordelingen van klanten van over de hele wereld. 98% klanten beveelt ons aan.

Gepersonaliseerde bestellingen

68travel is een originele fabrikant, wat betekent dat we snel gepersonaliseerde bestellingen kunnen maken.

Wij leven voor het avontuur

Bij 68travel houden we van reizen en ontdekken. Wij streven ernaar om gerecyclede natuurlijke materialen te gebruiken en het gebruik van plastic te verminderen. 68travel rond de wereld »

Zoeken op

COOKIES

68travel vraagt uw toestemming om uw gegevens te gebruiken voor gepersonaliseerde reclame en inhoud, het meten van reclame en inhoud, focusgroepstatistieken en productontwikkeling, evenals het opslaan van en/of toegang krijgen tot informatie op het apparaat.

U kunt de instellingen aanpassen door op elk item te klikken. Ga voor meer informatie over GDPR naar deze pagina.

U kunt veranderen hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt. Leveranciers hebben uw toestemming nodig om het volgende te doen: