Gratis verzending bij bestellingen boven 297,30 €. Snelle DHL Express is ook beschikbaar.
Origineel en uniek houten geschenk voor een 5e huwelijksverjaardag - Houten bruiloft

Origineel en uniek houten geschenk voor een 5e huwelijksverjaardag - Houten bruiloft


Een houten bruiloft is de eerste gedeeltelijk ronde verjaardag, wat betekent dat het eerste "half decennium" met succes achter de rug is, en dat verdient een echt origineel cadeau. Voor haar, voor hem of een supergezamenlijk cadeau voor allebei ;)

Vier de 5e huwelijksverjaardag zoals het hoort. Wat dacht u van houten wandkaarten en decors die het huis van elke reiziger, avonturier maar ook van mensen die gewoon van kaarten of natuurlijke motieven van hout houden, zullen opwaarderen.

Bij 68travel bieden we u tientallen soorten wereldkaarten en individuele landen, plus houten landkaarten en ook een grote selectie houten wanddecoraties met verschillende motieven.

Al deze producten worden in Europa in Slowakije gemaakt. We kunnen ook kaarten of decoraties op bestelling maken - dat wil zeggen, volgens uw wensen, met toewijding, wat we ook in uw ogen zien. En raad eens wat u in de ogen van uw partner zult zien na het schenken van dit uitzonderlijke geschenk! ❤️

Betrouwbare ondersteuning

Snelle ondersteuning, garantieservice en eenvoudige retourzendingen. Levenslange garantie op onze houten producten.

4.8/5 gemiddelde beoordeling

Meer dan 6000 beoordelingen van klanten van over de hele wereld. 98% klanten beveelt ons aan.

Gepersonaliseerde bestellingen

68travel is een originele fabrikant, wat betekent dat we snel gepersonaliseerde bestellingen kunnen maken.

Wij leven voor het avontuur

Bij 68travel houden we van reizen en ontdekken. Wij streven ernaar om gerecyclede natuurlijke materialen te gebruiken en het gebruik van plastic te verminderen. 68travel rond de wereld »

Zoeken op

COOKIES

68travel vraagt uw toestemming om uw gegevens te gebruiken voor gepersonaliseerde reclame en inhoud, het meten van reclame en inhoud, focusgroepstatistieken en productontwikkeling, evenals het opslaan van en/of toegang krijgen tot informatie op het apparaat.

U kunt de instellingen aanpassen door op elk item te klikken. Ga voor meer informatie over GDPR naar deze pagina.

U kunt veranderen hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt. Leveranciers hebben uw toestemming nodig om het volgende te doen: