Gratis verzending bij bestellingen boven 297,30 €. Snelle DHL Express is ook beschikbaar.
Het beste cadeau voor liefhebbers van reizen en kaarten!

Het beste cadeau voor liefhebbers van reizen en kaarten!


Zeer gedetailleerde houten wandkaart van topkwaliteit voor thuis of op kantoor.

Laten we eerlijk zijn. Een goed cadeau kan het verschil maken. En hoe kunt u iemand beter laten zien dat u echt om hem geeft dan door hem een opmerkelijk cadeau te geven waar hij helemaal sprakeloos van zal zijn? Gelukkig hebben wij dit gemakkelijk voor u gemaakt. Of u nu een cadeau nodig hebt voor uw geliefde, uw baas of uw collega, dit kan net zo goed uw ultieme oplossing zijn!

Verras ze met de meest gedetailleerde houten wandkaart op de markt! Met zijn meerlagige houten panelen, precieze details, hoogwaardige afwerking en eindeloze aanpasbaarheid zult u meer dan klaar zijn om de droom van elke enthousiaste reiziger te vervullen.

De handgemaakte wereldkaart is grondig vervaardigd door 68travel™️ in Slowakije - het geografische hart van Europa, en is verkrijgbaar in vele maten, verschillende stijlen en kleurencombinaties en in 5 talen.

Naast landnamen en grenslijnen (waaronder staten van de VS, Canadese provincies en Australische staten) bevat de wereldkaart gegraveerde plaatsnamen, 56 exotische, arctische en afgelegen eilanden, en extra decoraties zoals schepen en vliegtuigen! De makers zijn zelfs zo ver gegaan dat ze een prachtig houten kompas in 4 lagen hebben toegevoegd en de optie om de kaart uit te breiden met Antarctica of een esthetisch paneel met de beroemdste monumenten en attracties ter wereld. De kaart biedt ook de mogelijkheid om iemands favoriete stad of andere aangepaste details toe te voegen, waardoor het een perfect cadeau wordt.

De wereldkaart heeft echter meer te bieden dan u op het eerste gezicht zou denken; door de productietechnieken van snijden, graveren, handmatig beitsen en lijmen te combineren, krijgt de kaart een opmerkelijk 3D-effect met 5 verschillende kleuren hout. In tegenstelling tot veel andere houten producten worden alle decors van 68travel gemaakt van lichtgewicht, milieuvriendelijk hout uit verantwoorde bronnen dat gemakkelijk schoon te maken is en materialen bevat die veilig zijn voor kinderen en het milieu.

68travel belooft (en demonstreert) ook een werkelijk stressvrije installatie. Met een dikte van 3mm - 18mm (0,12in - 0,71in) en meegeleverde dubbelzijdige kleefband kan iedereen meteen aan de slag met decoreren zonder het gedoe en gedoe van het aanschaffen van extra montagemateriaal. Bovendien biedt 68travel™️ wereldwijde levering, gratis EU-verzending en levenslange garantie voor hun perfect vervaardigde houten kaarten.

Natuurlijk heeft niet iedereen genoeg ruimte om een hele wereld aan de muur te hangen. De houten landkaarten zijn misschien iets voor u als u iets kleiners wilt, of als u gewoon de voorkeur geeft aan een specifiek land. Vanaf nu zijn er veel prachtig gedetailleerde landen beschikbaar, die allemaal gegraveerde plaatsnamen, wegen en regionale grenzen bevatten. Toon uw patriottisme en schenk uw geliefden een opmerkelijke kaart van hun geliefde thuisland!

Geïnteresseerd in meer uniek decor? Bekijk dan deze organische kaarten van mos!

Weet u nog steeds niet zeker wat u moet kopen? Hier vindt u een volledige lijst met wandkaarten en decoraties die u kunt bekijken. 68travel™️ is een speciale oase voor alle avonturiers, gemaakt door reizigers voor reizigers. Met producten die variëren van exclusieve wandkaarten en decor tot de meest essentiële reisaccessoires, kleding van hoge kwaliteit, wandel- en kampeeruitrusting, is er geen andere plek die zoveel geweldige spullen biedt voor mensen die het leven ten volle willen beleven!

Betrouwbare ondersteuning

Snelle ondersteuning, garantieservice en eenvoudige retourzendingen. Levenslange garantie op onze houten producten.

4.8/5 gemiddelde beoordeling

Meer dan 6000 beoordelingen van klanten van over de hele wereld. 98% klanten beveelt ons aan.

Gepersonaliseerde bestellingen

68travel is een originele fabrikant, wat betekent dat we snel gepersonaliseerde bestellingen kunnen maken.

Wij leven voor het avontuur

Bij 68travel houden we van reizen en ontdekken. Wij streven ernaar om gerecyclede natuurlijke materialen te gebruiken en het gebruik van plastic te verminderen. 68travel rond de wereld »

Zoeken op

COOKIES

68travel vraagt uw toestemming om uw gegevens te gebruiken voor gepersonaliseerde reclame en inhoud, het meten van reclame en inhoud, focusgroepstatistieken en productontwikkeling, evenals het opslaan van en/of toegang krijgen tot informatie op het apparaat.

U kunt de instellingen aanpassen door op elk item te klikken. Ga voor meer informatie over GDPR naar deze pagina.

U kunt veranderen hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt. Leveranciers hebben uw toestemming nodig om het volgende te doen: